Muzica

#elvis presley #whitney houston #faith no more #madonna #romania #2009 #luna august #concerte #alte-genuri #dance #electro #rock #pop

La ce concerte mergem in luna august

August poate fi considerata luna premierelor in materie de concerte in Romania. Pentru prima oara putem vedea afise care anunta cu litere de-o schioapa ca vom avea parte de concerte cu Madonna, Whitney Houston si Faith No More .
 
Pe langa aceste premiere, publicului roman i s-au pregatit si multe alte evenimente care acopera o plaja muzicala generoasa, incepand de la muzica electronica si terminand cu rock greu si foarte greu.

Dupa ce pe 31, ultima zi din iulie si prima zi a festivalului The Dance Mission Weekend, ai posibilitatea sa-l vezi mixand pe celebrul  din Bucuresti.
 

In perioada 20-23 august 2009 este programata prima editie a festivalului , cel mai mare festival de rock si metal din Romania. Rock City Open Air se va desfasura in comuna Borcea pe malul Dunarii si va alinia la start peste 100 trupe din aria rockului.
 
Printre cele mai importante trupe care se vor perinda pe cele 2 scene se numara Immortal, Candlemass, , Mayhem, Overkill, Solitude Aeturnus. Ca o noutate absoluta, la acest festival se va folosi NEXO, unul dintre cele mai performante sisteme de sunet din lume. NEXO a fost folosit pana acum de  ”, „Like a Prayer”, „Hung up”, „Frozen”. Daca niciuna dintre aceste piese nu-ti spune nimic, inseamna ca ai ratat un sfert de secol de entertainment marca  , in Parcul Izvor din Capitala. Show-ul Madonnei face parte din segmentul european al turneului Sweet & Sticky Tour.

Ultimul concert la care merita sa mergi in august este cel al legendarei dive Whitney Houston. Cea care rupea topurile anilor ’80-’90 cu hituri ca „I Wanna Dance With Somebody”, „ I Will Always Love You ”, „I Have Nothing”, „ One Moment In Time ” va concerta pentru prima data in Romania pe 28 august. Diva R&B va sustine concertul pe tarmul Marii Negre in clubul Bamboo din Mamaia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea