Muzica

#concerte #recomandari concerte # concerte august

La ce concerte mergem in luna august

Luna august aduce amatorilor de muzica de calitate o serie de show-uri care cu siguranta le vor atrage atentia. Capetele de afis sunt concertele Lady Gaga si Red Hot Chili Peppers, insa mai sunt si alte evenimente interesante.

Seria concertelor lunii august debuteaza pe 2 august cu festivalul Folk You!, desfasurat ca in fiecare an in Vama Veche. Timp de patru zile, cei care ajung pe plaja din aceasta statiune vor avea parte de un adevarat regal muzical: Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Compact, Bere Gratis, Desperado, Iris, Celelalte Cuvinte, Taxi, Phoenix, Zdob si Zdub, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Vama, Vunk etc. Intrarea este libera.

Muzica electronica la Hanul Piratilor

Pe plaja Hanul Piratilor din Navodari are loc in weekend-ul 3-4 august editia cu numarul cinci a festivalului The Mission Dance Weekend. Fanii muzicii electronice se vor reintalni cu Armin van Buuren, Sven Vath, Chicane, Parov Stelar, Suie Paparude, OK Corral, Gojira. Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 100 lei.

Britanicii de la Placebo vor sustine pe 6 august un nou concert la Bucuresti. Show-ul este gazduit de Complexul Sportiv Iolanda Balas Soter. Cel mai ieftin bilet costa 95 de lei.

In perioada 6-12 august 2012 va avea loc la Sibiu a saptea editie a ARTmania Festival. Amatorii de arta au parte de un program cultural variat care va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente artistice. Anula acesta, pe scena din Piata vor urca: Die Toten Hosen, My Dying Bride, Deathstars, Epica, Trail of Tears, Edguy, Delain. Pretul unui bilet este de 100 lei. In schimb, un abonament costa 150 lei.

Summer Well, poate cel mai important festival autohton dedicat muzicii indie, este programat pentru weekend-ul 11-12 august, la Domeniul Stirbey din Buftea. Pe lista artistilor confirmati figureaza: Hurts, Patrick Wolf, The Asteroids Galaxy Tour, Wolf Gang, Citizens!, The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink, Zulu Winter. Un abonament pentru ambele zile ale festivalului costa 129 lei.

Lady GaGa isi cheama fanii in Piata Constitutiei

Pe 16 august, turneul Born This Way Ball al excentricei cantarete americane Lady Gaga poposeste in Piata Constitutiei. Cel mai ieftin bilet la concertul lui GaGa costa 70 de lei.

Luna august se incheie pe ritmuri rock cu un show de senzatie sustinut de cei de la Red Hot Chili Peppers. pe Arena Nationala. Evenimentul va avea loc pe data de 31 august, iar biletele au preturi cuprinse intre 130 si 495 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea