Muzica

#american music awards #justin bieber #american music awards 2012

Justin Bieber a castigat cele mai multe premii la gala American Music Awards 2012

Cantaretul canadian Justin Bieber este marele castigator al galei American Music Awards 2012, desfasurata duminica la Nokia Theatre din Los Angeles.

Justin Bieber a plecat acasa cu nu mai putin de trei trofee: "Artist of the Year", "Favourite Male Artist - Pop/Rock", "Favourite Album - Pop/Rock" ("Believe").

Vizibil emotionat, Bieber a urcat pe scena alaturi de mama sa, Pattie Mallette, o scriitoare in varsta de 37 de ani. El a profitat de ocazie pentru a-i ironiza pe cei care credeau ca muzica sa va fi o moda trecatoare. "Vreau sa dedic aceste premii tuturor celor care m-au dispretuit si au crezut ca voi rezista doar pentru un an sau doi. Simt ca voi ramane aici pentru o perioada lunga", a spus Bieber in cadrul celei de-a 40-a editii a galei anuale American Music Awards.

Taylor Swift si-a confirmat inca o data valoarea si a cucerit trofeul categoriei "Favourite Female Artist - Country".

Pe lista artistilor care au mai cucerit premii la American Music Awards 2012 se mai afla: Beyonce, Rihanna, Adele, Linkin Park, Shakira, David Guetta, TobyMac, Nicki Minaj, Carrie Underwood, Lady Antebellum, Luke Bryan, Maroon 5 si Katy Perry.

Sursa foto: usatoday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea