Muzica

#julio iglesias # concert Julio Iglesias Bucuresti #concerte 2012

Julio Iglesias concerteaza pe 30 iunie la Bucuresti

Cantaretul spaniel Julio Iglesias va include Romania in turneul mondial din acest an, "2012 World Tour", care ar putea fi ultimul din cariera sa.

Artistul urmeaza sa sa concrteze la Zone Arena din Bucuresti, pe data de 30 iunie. Julio Iglesias isi va delecta fanii romani cu melodii faimoase precum "Baila Morena", "Guantanamera", sau "La Carretara".

Pentru acest concert sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 900 de lei (categoria VIP - loc in primele trei randuri si acces la zona de catering ), 600 lei (categoria Diamond), 425 de lei (categoria Platinum), 300 de lei (categoria Golden), 150 de lei ( Gazon A - fara loc) si 100 de lei (Gazon B - fara loc).

Biletele se gasesc, in Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center , librariile si chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. De asemenea, biletele pot fi comandate online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea