Muzica

#bucuresti #concert #romexpo #judas priest

Judas Priest, din nou la Bucuresti

Formatia judas priest va concerta pentru a doua oara in Romania. Potrivit site-ului oficial Judas Priest , grupul va concerta pe 3 iulie , in incinta complexului Romexpo din Capitala.

Show-ul face parte din turneul mondial "EPITAPH World Tour".  Dupa concertul de la Bucuresti, Judas Priest va sustine doua show-uri la Sofia (8 iulie) si Istanbul (10 iulie).

Tot pe 3 iulie, va concerta pe scena de la Romexpo si grupul Whitesnake.

Fomata in 1968, in Birmingham, Anglia, Judas Priest a trecut prin numeroase schimbari de componenta, fiind alcatuita in prezent din Glenn Tipton (chitara), K.K.Downing (chitara), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce). Cu o cariera de peste 30 de ani, de-a lungul careia au lansat 16 albume de studio, 4 live si numeroase colectii best-of, cei de la Judas Priest au influentat generatii intregi de artisti si au fost admirati de milioane de fani. 

Judas Priest este una dintre cele mai apreciate trupe de heavy metal de pe mapamond. De-a lungul timpului, Judas Priest a lansat hituri precum: “Breaking The Law”, “Turbo Lover”, “Screaming for Vengeance”, “Electric Eye”, “Freewheel Burning”, “Painkiller”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea