Muzica

#johnny raducanu #declaratii johnny raducanu #interviu johnny raducanu

Johnny Raducanu, despre femeile din ziua de astazi

Johnny Raducanu a marturisit intr-un interviu recent ca ducea dorul vremurilor de altadata, cand femeile nu picau asa de usor la asternut.El a povestit ca avut mereu succes la femei, insa le selecta doar pe cele care aveau si ceva in cap.


"Nu mai stiu cate am avut. Multe. Suedeze, nemtoaice, rusoaice. Mi-au placut femeile inteligente si emancipate. In casa mea n-a intrat nici o femeie proasta. Sau daca a intrat proasta, a iesit desteapta", a declarat maestrul.

Raducanu s-a aratat dezamagit de felul in care sunt femeile in zilele noastre: „Femeile? Acum le cunosti doar de la buric in jos. Nici nu apuci sa le mangai, ca isi si scot chilotii. Femeile sar direct in pat, iar barbatii le primesc pe tava. E trist ca se intampla asta".

In urma cu 50 de ani lucrurile stateau altfel: "Era alta lume, mergeam la bordel . Nu te puteai culca cu oricine. Dadeau buzna si atunci, dar altfel decat cele de astazi. Daca imi scriau de 3 ori, trebuia sa ma intalnesc cu ele. Si nu orice intalnire se finaliza cu un amor. Unele erau fete mari, era o raspundere mare".

Johnny Raducanu a spus ca a fost casatorit o singura data, cu o femeie pe nume Greta, ca a divorţat doar pe hartie, dar practic nu s-a despartit niciodata de ea. A fost mai mult o relatie spirituala si au stat ampreuna aproape 50 ani.
 

Citeste detalii complete despre viata si moartea lui Johnny Raducanu:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea