Muzica

#Hollywood Vampires #Johnny Depp Romania #alice cooper #johnny depp

Johnny Depp, in premiera in Romania!

Johnny Depp vine pentru prima data in Romania. Nu in calitate de actor, ci adus de rockerul Alice Cooper, cel care l-a cooptat in componenta legendarului grup The Hollywood Vampires. Alaturi de staruri, pe scena va fi la fel de faimosul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith.

 

The Hollywood Vampires, super-grupul fondat de Alice Cooper in urma cu un an, sustine un concert la complexul Romexpo din Capitala pe 6 iunie,

Biletele pot fi cumparate incepand de joi, din reteaua Eventim. Un numar limitat de bilete au fost puse in vanzare, in presale, la preturile de 149, 249 si 439. Dupa epuizarea acestora, preturile vor fi de 169, 279 si 459 de lei.

The Hollywood Vampires, formatia in care s-au perindat nume grele ale rock-ului, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970.

Grupul The Hollywood Vampires, in aceasta componenta, a fost infiintat in 2015, cand Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia.

Dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 mai 2016.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea