Muzica

#muzica vieneza #reprezentatie Johann Strauss Ensemble #johann strauss ensemble

Johann Strauss Ensemble, inca o o reprezentatie la matineu

Ce poate fi mai placut decat un concert de Craciun pe muzica lui Strauss? Doua concerte cu muzica fantasticului compozitor, in data de 21 decembrie, la Teatrul National din Bucuresti! La cererea publicului, renumitii muzicieni Johann Strauss Ensemble vor sustine cea de-a doua reprezentatie a concertului ”Best of Vienna”, la matineu, incepand cu ora 17:30.

Muzica vieneza a devenit o traditie in perioada sarbatorilor de iarna. Sunetul tipic austriac, celebrele valsuri, plus picaturile de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuozi, aplaudata cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele. Drept marturie sta cel de-al unsprezecelea an consecutiv in care muzicienii Johann Strauss Ensemble ne incanta la Bucuresti.

Johann Strauss Ensemble reuneste unii dintre cei mai talentati muzicieni ai Austriei, reteta succesului lor fiind calitatea incontestabila a actului artistic, precum si usurinta de a se conecta cu publicul. Russell McGregor impreuna cu orchestra sa, va invita sa va rezervati cele mai bune locuri pentru a intampina magia sarbatorilor de iarna!

Dirijorul ansamblului, Russell McGregor, o prezenta plina de fascinatie si magnetism, nu a dezamagit niciodata exigenta publicului roman. Inzestrat cu o energie molipsitoare, muzicienii, precum si spectatorii, rezoneaza sub bagheta sa. Vioara la care canta a fost fabricata in anul 1697 de catre Carlo Giuseppe Testore, aceasta fiind “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

In fiecare an, austriecii se intorc cu entuziasm, afirmand ca ar putea aduna intr-un roman peripetiile prin care au trecut in turneele romanesti. De la simple anecdote, la inedita reprezentatie din 2010, cand autocarul cu recuzita a ramas blocat pe drumurile inzapezite, iar muzicienii au concertat in blugi si pulovere.

Johann Strauss Ensemble a reusit sa incante prin performante muzicale in multe din marile centre culturale ale lumii. S-au bucurat de reprezentatiile orchestrei spectatori din Tokyo, Osaka, Melbourne, Sydney, Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg, Linz si , desigur, Viena.

 Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti, Libraria Mihai Eminescu, la Unirea Shopping Center – et.2, reteaua Diverta si online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro si www.bilet.ro.

Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: cat.III - 75 lei, Cat.II – 160 lei, Cat.I – 210 lei, Loja oficiala -250 lei si VIP – 250 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea