Muzica

#concerte #jennifer lopez #enrique iglesias #turneu jennifer lopez #jennifer lopez enrique iglesias

Jennifer Lopez va sustine un turneu mondial alaturi de Enrique Iglesias

Cantareata Jennifer Lopez va sustine in vara acestui an un turneu mondial, alaturi de celebrul Enrique Iglesias.

Cei doi artisti vor fi insotiti in acest turneu de duetul Wisin Y Mandel, potrivit informatiilor furnizate de hollywoodreporter.

Turneul va debuta pe data de 14 iulie,cu un show la Madrid, iar urmatoarele orase si date vor fi aduse la cunostinta fanilor in cel mai scurt timp.

"Este putin cam infricosator pentru mine. De fiecare data am facut cate putin din asta, cate putin din cealalta, dar acesta va fi un an muzical foarte important pentru mine", a declarat fosta sotie a lui Marc Anthony in cadrul unei conferinte de presa.

Jennifer Lopez este una din cele mai de succes cantarete din showbiz-ul international. Ea a vandut peste 55 de milioane de albume in intreaga lume, dar a jucat si in cateva filme care au ajuns pe primul loc in box-office.

La randul sau, Enrique Iglesias este unul din artistii in voga de muzica latino, iar albumul "Escape" s-a vandut in peste 10 milioane de copii in intreaga lume.

Foto: click.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea