Muzica

#lansare dvd #iron maiden #album live

Iron Maiden lanseaza DVD si album live

Cei de la Iron Maiden au anuntat lansarea unul nou album live, insotit de un DVD, in luna martie. Materialele live se intituleaza "En Vivo" si vor fi lansate pe 26 martie.

DVD-ul a fost filmat in timpul concertului sustinut de Iron Maiden pe stadionul National din Santiago, Chile, in fata a peste 50.000 de fani.

La concertul ce a avut loc in aprilie anul trecut, Iron Maiden au interpretat un set de 17 piese. Toate acestea se vor regasi si pe DVD-ul live.

Printre piesele de pe albumul live se numara " The Final Frontier ", "2 Minutes To Midnight", "Fear Of The Dark" si "Running Free".

De asemenea, materialul incude si un documentar de turneu intitulat "Beyond The Beast".

Liderul Iron Maiden, Bruce Dickinson , a marturisit ca, in ciuda zvonurilor potrivit carora trupa s-ar destrama, el si colegii sai isi doresc sa mai scoata un album de studio.

Cel mai recent album de studio lansat de Iron Maiden, "The Final Frontier ", a aparut in august 2010 si a fost promovat inclusiv in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea