Muzica

#inna #videoclip inna #videoclip Endless

Inna, victima a violentei domestice in clipul "Endless"

Inna a lansat astazi, de Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice, videoclipul "Endless", cu un puternic mesaj social. Artista le sfatuieste pe femeie sa nu indure bataia, ci sa puna capat suferintei si durerii.



Odata cu aparitia videoclipului, Inna a lansat si campania sociala "Bring The Sun In My Life", prin care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu violenta domestica .

Mesajul campaniei este "Your voice matters! No Violence, No Endless Pain" ("Vocea ta conteaza! Fara violenta, fara durere infinita"). 13 personalitati din Romania s-au alaturat initiativei, printre care Amalia Nastase si Medeea Marinescu .

Pentru videoclipul "Endless", Inna a lucrat cu regizorul Alex Herron cu care a filmat "Sun is Up", " Club Rocker " si "Un Momento". Alex Herron a colaborat cu nume mari, precum Taio Cruz, Kesha, Tim Berg, Afrojack si .

Inna - Endless



Sursa foto: bringthesuninmylife.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea