Muzica

#inna dame tu amor #inna regizor #trupa mexicana #reik

Inna, propriul regizor al noului videoclip "Dame tu amor"

INNA a lansat o noua piesa pe care o dedica fanilor sai din Mexic si America Latina. “Dame Tu Amor” este o colaborare cu trupa mexicana Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictorita Frida Kahlo, de asemenea, originara din Mexic.

Acest videoclip este o premiera pentru INNA pentru ca s-a implicat ca regizor in realizarea lui si a fost una dintre cele mai mari provocari din cariera ei de pana acum. DoP a fost Khaled Mokhtar cu care INNA a mai lucrat la sesiunile Rock the Roof.

Mi-a placut foarte mult sa lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu 'Party Never Ends' – Dame Tu Amor. Sunt incantata de colaborarea cu baietii de la Reik si sper ca fanilor nostri sa le placa ce a iesit. De data aceasta, emotiile au fost mult mai mari decat de obicei, pentru ca am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alaturi de echipa mea, Global Records, in care am incredere.

Inspiratia principala pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictorita mexicana, o personalitate complexa care ma fascineaza prin forta, creativitate, sensibilitate, stil
”, a declarat INNA.

Filmarile au avut loc in Bucuresti cu INNA si in Los Angeles cu trupa Reik. In aceasta perioada, INNA se pregateste pentru cel de-al patrulea turneu in Mexic, America Latina, dar si de o noua serie de concerte in Statele Unite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea