Muzica

#ParkLake Shopping Center #concert inna #inna

Inna da startul distractiei de toamna! Concert si multe surprize pentru o toamna festiva!

La inceput de septembrie, bucurestenii au motiv de sarbatoare! Pe data de 1 septembrie, distractia incepe cu un concert inedit. Incepand cu ora 20:30, renumita artista Inna va urca pe scena pentru a sarbatori alaturi de toti cei prezenti doi ani fascinanti de cand ParkLake Shopping Center a intrat pe lista destinatiilor preferate ale bucurestenilor pentru petrecerea timpului liber.

In plus, inainte de concert, publicul va fi intampinat cu prosecco si un candy bar, dar si cu multe alte surprize care sa adauge stralucire serii festive.

De asemenea, in perioada 1 – 30 septembrie, cumparaturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere in valoare de 50 RON fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola aniversara. Astfel, toate persoanele care se inscriu la tombola au sansa de a castiga prin tragere la sorti marele premiu: o masina Mazda CX5, perfecta pentru plimbarile in natura sau la sesiuni de shopping prelungite.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si regulamentul campaniei aniversare pot fi gasite pe www.parklake.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea