Muzica

#MTV EMA 2015 #nominalizare MTV EMA 2015 #single #inna #mexic #lansare #album #concert

Inna, succes rasunator in afara tarii! Galerie foto

Inna, artista de origine romana, a sustinut trei concerte sold out in trei orase diferite din Mexic: Zacatecas, Hermosillo si Culiacan. Aceasta a cantat in fata a peste 40.000 de fani, oameni veniti special sa o vada.

Cu o seara inainte ca Inna sa urce pe scena din Zacatecas, J Balvin a sustinut un concert in fata a 25.000 de oameni. In seara urmatoare, insa la concertul Innei au fost prezenti peste 35.000 de fani. Pe aceeasi scena cu Inna au mai cantat si 50Cent si Paul Oakenfold.

"Ca de fiecare data, publicul din Mexic m-a primit cu bucurie, dragoste, energie, m-am bucurat de fiecare moment petrecut in aceasta tara minunata. Sunt recunoscatoare pentru iubirea lor si sper sa nu ii dezamagesc niciodata", a declarat Inna.

In luna august, Inna a concertat pentru a doua oara in Japonia. Aceasta a fost prezenta si a sustinut un concert la unul dintre cele mai importante evenimente – MTV Zushi Festival. Cantareata a aparut apoi la mai multe posturi de radio. Revista Vanity Mix a ales-o pe Inna pentru un pictorial foto pentru coperta revistei, pe care au aparut artisti de renume precum Madonna, Maroon 5, Taylor Swift.

Inna le pregateste fanilor noi surpirze. Aceasta pregateste lansara unui nou single, iar in data de 15 octombrie urmeaza sa lanseze si cel de-al patrulea album intitulat "INNA". Pe album vor aparea piese inregistrate in Anglia, Spania, Los Angeles, Romania, cu songwriteri si producatori de top din intreaga lume precum Eric Turner, Breyan Isaac, dar si Marcel Botezan si Sebastian Barac, autorii hiturilor care au consacrat-o pe artista.

Succesul Innei este rasunator. Dovada fiind faptul ca Inna este nominalizata la MTV EMA 2015 la categoria Best Romanian Act cu piesa “Diggy Down”, unul dintre single-urile de succes ale artistei, ce are peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Fanii artistei o poti sustine prin voturi aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea