Muzica

#turneu mexic #turneu inna #inna in mexic #turneul party never ends

Inna a ridicat la dans publicul mexican (video)

INNA a incheiat cel de-al patrulea turneu sustinut de artista in Mexic, “Party Never Ends”. Celebra cantareata a sustinut concerte in Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez si Acapulco. Concertul din Acapulco a fost in cadrul unui festival, in deschiderea INNEI, cantand cei de la Jonas Brothers.

Show-ul de la Auditorio Nacional care a incheiat turneul INNEI a fost sold out si a fost de departe una dintre cele mai frumoase experiente. Cei 10.000 de fani prezenti la concert au cantat, au dansat si s-au bucurat de muzica INNEI.

Pe langa concerte, INNA a participat si la emisiuni TV si radio si a sustinut o sesiune de autografe pentru 1500 de fani.

Tinutele purtate de INNA in acest turneu au avut ca inspiratie cultura mexicana, mai precis pe Frida Kahlo (pictorita originara din Mexic).

In prezent, INNA si-a inceput turneul din Statele Unite si va sustine concerte in Detroit, New York, Chicago, Washington.

In plus, cel mai recent single al INNEI - “More than Friends”, o colaborare cu Daddy Yankee, se bucura de succes si este difuzat pe radiourile din intreaga lume, videoclipul acumuland pana acum 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Mai jos filmulete din cadrul turneului “Party Never Ends”:
 





Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea