Muzica

#marea britanie #inna #concert inna #concert in marea britanie

Inna a facut show la cel mai tare eveniment pop din Marea Britanie

Inna s-a aflat pe lista artistilor invitati sa cante la cel mai tare festival pop din Marea Britanie, party In The Park.

Peste 70.000 de mii de persoane s-au adunat in ultima zi din iulie in Temple Newsam Park din Leeds, pentru a asista la festivalul muzicii pop, la care intrarea a fost gratuita, scrie Daily Mail .

In aplauzele si uralele publicului, Inna a urcat pe scena si a interpretat hiturile care au consacrat-o in Marea Britanie, `Hot`, `Amazing` si `Sun Is Up`.

Printre artistii care au cantat alaturi de Inna la Party In The Park s-au numarat Pixie Lott , Jay Sean , Tinchy Stryder si baietii de la The Wanted.

Inna a intrat pe piata din Marea Britanie in 2010, cu melodia `Hot`. Criticata la inceput pentru versurile fara noima si poreclita ` Sudoku Girl`, Inna a demonstrat incet, incet ca parerea publicului este cea care conteaza si nu remarcile rautacioase ale jurnalistilor.

Dupa ce au analizat-o mai bine, publicatiile britanice au ajuns la concluzia ca Inna este una dintre cele mai atragatoare femei din lume.

Inna - Party In The Park



Sursa foto: Facebook Inna 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea