Muzica

#eurovision 2011 #semifinala #hotel fm

Hotel FM va concura in cea de-a doua semifinala Eurovision

Hotel FM, trupa care va reprezenta Romania la editia din acest an a Eurovisionului, va concura in cea de-a doua semifinala a competitiei, anunta adevarul.ro.

david bryan, Gabriel Baruta si Alex Szuz vor urca pe scena la 12 mai la Arenele Fortuna din dusseldorf (Germania) si vor concura cu Ungaria, Olanda, Bosnia si Hertegovina, Ucraina, Cipru, Austria, Suedia, Belgia, Slovacia, Israel, Macedonia, Danemarca, Belarus, Bulgaria, Estonia, Letonia, Slovenia, Irlanda si Moldova. Pe langa telespectatorii tarilor participante, in cea de-a doua semifinala vor putea vota si cei din Germania, Italia si Franta.

In cealalta semifinala se vor infrunta: Albania, Finlanda, Armenia, Elvetia, Norvegia, Georgia, Turcia, Serbia, Rusia, Polonia, Croatia, Azerbaidjan, Lituania, Malta, San Marino, Islanda, Grecia si Portugalia. In prima semifinala vor putea vota si cei din Marea Britanie si Spania.

Spania, Italia, Franta, Marea Britanie si Germania sunt calificate direct in finala, deoarece sunt tari care finanteaza organizarea concursului. Finala Eurovision 2011 va avea loc pe 14 mai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea