Muzica

#lansare single #single #videoclip #holograf

Holograf: “Bine ai venit in viata mea”

Indragita formatie Holograf lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Bine ai venit in viata mea”! Piesa a fost lansata in premiera, aseara, in cadrul Media Music Awards.

“Noul clip al trupei Holograf vine sa dea un chip noii piese ‘Bine ai venit in viata mea’. Am ales sa colaboram din nou cu Alex Ceausu si echipa sa, datorita felului sau de a fi si a ne intelege pe noi ca trupa. Povestea e simpla, ca si mesajul piesei: Cu totii avem revelatii in viata si intalniri miraculoase cu persoane care ne marcheaza mai apoi existent. La fel si in piesa noastra: este vorba de doi oameni care se intalnesc si isi spun unul altuia cat de mult conteaza intalnirea lor si faptul ca intreaga viata li s-a schimbat din acel moment. Am preferat un decor rustic, iar Luiza Vladescu, o actrita expresiva care ne duce putin cu gandul la Amy Winehouse, ne-a ajutat sa subliniem simplitatea care trebuie sa stea la baza unei relatii frumoase, dar si nebunia fara de care aceasta n-ar avea sare si piper, nu-i asa?”, a declarat Dan Bittman.

Formatia Holograf va lansa in toamna acestui an un nou album, al optsprezecelea din cariera trupei, in cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 14 noiembrie!

Urmareste aici videoclipul “Bine ai venit in viata mea” – Holograf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea