Muzica

#dragobete #gratis #download #melodie #remix #hi q # inca o data

Hi-Q ofera gratis de Dragobete remixul piesei "Inca o data"

Hi-Q se intoarce pe 24 februarie, de Dragobete, in Brasov, orasul natal al membrilor trupei, informeaza casa de discuri Cat Music .

In Piata Sfatului din centrul Brasovului sute de tineri vor incerca sa stabileasca un nou record: cele mai multe cupluri care se saruta in acelasi timp si in acelasi loc. La final, Mihai, Dana si Florin vor canta cele mai romantice melodii din istoria de 15 ani a trupei.

Pentru a-i incuraja pe brasoveni dar si pentru a multumi fanilor, Hi-Q ofera gratuit de Dragobete un remix romantic al melodiei "Inca o data" pe site-ul oficial si contul oficial de Facebook.

Hi-Q, una dintre cele mai trupe pop-dance romanesti, a luat nastere in 1996. Pana in prezent, Hi-Q a lansat pe piata 7 albume, un album acustic "Best Of" si 20 de videoclipuri. Trupa este cunoscuta atat pentru succesul in muzica (8 single-uri number one in Romania), cat si pentru cariera in televiziune (Antena 1, Prima TV, Acasa TV, TVR 2, Antena 3).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea