Muzica

#havasi la bucuresti #havasi in romania #concert havasi #havasi #reguli acces

Havasi la Bucuresti: reguli de acces

Havasi, cel mai rapid pianist din lume, revine la Bucuresti cu spectacolul "Havasi Symphonic Concert Show", ce va avea loc sambata seara pe scena Salii Palatului. Concertul va incepe la ora 20.00, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.

Accesul in incinta Salii Palatului nu va fi permis cu: aparate de fotografiat profesionale (DSLR – cu obiectiv detasabil) sau semi-profesionale, aparate video de filmat si/sau de inregistrat audio, dar si cu orice fel de sticle, recipiente, mancare sau obiecte contondente.

Havasi, care se afla la cea de-a doua vizita in Romania, si-a exprimat dorinta de a se plimba timp de cateva ore prin Bucuresti, unul dintre orasele sale de suflet. Totodata, el a cerut ca in culise sa aiba parte de alimente sanatoase, fructe proaspete si numeroase tipuri de ciocolata alba.

Biletele la "Havasi Symphonic Concert Show" se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, in libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea