Muzica

#backstreet boys #Backstreet Boys revine #formula originala Backstreet Boys

Grupul Backstreet Boys revine in formula originala

Backstreet Boys , trupa care facea ravagii in toate topurile muzicale la sfarsitul anilor '90, se reuneste in formula originala, odata cu revenirea lui Kevin Richardson in sanul echipei.

 



In varsta de 40 de ani, Kevin a parasit Backstreet Boys in anul 2006, pentru a se dedica altor proiecte. Dupa cinci ani, artistul a decis sa revina in formatia care l-a consacrat. Primul concert in formula originala Backstreet Boys va avea loc in Bahamas , pe 3 decembrie.

Intr-un interviu acordat recent la un post de radio, Kevin Richardson a explicat ca plecarea lui din Backstreet Boys a fost foarte dureroasa, din cauza prieteniei legate cu ceilalti colegi. Acum, el vrea sa cante din nou alaturi de A. J. McLean, Howie Dorough , Brian Littrell si Nick Carter.

Trupa Backstreet Boys a fost infiintata in 1993, in Florida si a devenit cunoscuta pe plan mondial in 1997, cu piese precum 'Quit Playing Games (With My Heart)', 'Everybody' si 'As Long As You Love Me'.

Odata cu trecerea anilor, succesul BSB a inceput sa scada. Desi sustin si acum concerte sold-out , Brian & co. nu mai sunt prezenti in fruntea topurilor.

Backstreet Boys - Incomplete



Sursa foto: anyplace.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea