Muzica

#julio iglesias #bilete concert # concert julio iglesias

Grabeste-te sa-ti iei bilet la concertul lui Julio Iglesias. Biletele VIP s-au epuizat deja!

Pe 24 octombrie, fanii Julio Iglesias se vor bucura din plin de  primul concert al artistului sustinut pe scena Salii Palatului din Bucuresti.  Desi a mai ramas aproximativ o luna si jumatate pana la show-ul celui mai iubit artist al muzicii latino din toate timpurile,  biletele se vand in ritm alert, iar locurile alocate categoriei VIP au fost epuizate. 

De peste 40 de ani, Julio Iglesias isi incanta fanii de pe intreg mapamondul cu cele mai frumoase melodii. Adorat de publicul din Romania, Julio Iglesias se va bucura si de aceasta data de o prezenta masiva in sala, fapt ce va duce cu certitudine la desfasurarea concertului cu casa inchisa. 

Prin urmare, ii sfatuim pe cei interesati sa isi achizitioneze din timp biletele pentru acest eveniment.
In acest moment biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center etaj 2, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din Str. Octavian Goga nr. 24, de la Sala Palatului si online prin vreaubilet.ro , la urmatoarele preturi si categorii de loc: categoria 1 - 390 RON, categoria 2 - 290 RON si categoria 3 - 250 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea