Muzica

#sala palatului #bucuresti #concert #gogol bordello

Gogol Bordello – al treilea concert la Bucuresti

Formatia gypsy punk Gogol Bordello revine la Bucuresti in cadrul turneului international "We Comin' Rougher".

Pe 9 martie, la Sala Palatului, Gogol Bordello incinge o petrecere incendiara pe ritmuri adunate din toate colturile lumii: gypsy, punk, ska, metal, rap, flamenco, cabaret, reaggae, dub.  Este cel de-al treilea concert pe care Gogol Bordello il sustine la Bucuresti.

Gogol Bordello reprezinta o combinatie insolita din toate punctele de vedere. Un ucrainian, doi rusi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian si un american, o chinezoaica scotiana si o thailandeza americana amesteca sunetele traditionale ale muzicii tiganesti cu orice altceva se mai poate canta din acordeon, vioara, tobe, trompete sau saxofon.

Jumatate din numele trupei este o trimitere evidenta la scriitorul rus Nikolai Gogol, iar cealalta particula… nu necesita explicatii. Initial, trupa se chema “Hutz and the Bela Bartoks”, dar cum, conform solistului Eugene Hutz , “nimeni din Statele Unite nu stie cine naiba a fost Bela Bartók”, au renuntat la titulatura.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului se pun in vanzare de astazi, 21 ianuarie, iar timp de 6 zile (21.01-26.01) ele pot fi cumparate doar de catre utilizatorii Yahoo! Romania, care are o oferta exclusiva pentru ei: o serie limitata de bilete Yahoo! VIP in sectorul A, ce includ purple-cocktailuri si surprize, la un pret special de  138,6 lei (reducere 30%).

Incepand cu 27 ianuarie, tichetele la preturile de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei in functie de categorie se pot online , pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas ).

Citeste AICI cronica concertului sustinut de Gogol Bordello in 2009 la Bucuresti, pe scena Teatrului de Vara din Herastrau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea