Muzica

#lansare #giulia #single #underrated love

Giulia a lansat single-ul "Underrated love"

Giulia revine in atentia fanilor cu o piesa compusa de Gabi Huiban, muzicianul care a mai compus in trecut pentru Giulia, si a lucrat foarte multi ani si cu Dj Project, informeaza casa de discuri Cat Music.

Titlul - " Underrated love " spune totul despre piesa: este un cantec de dragoste , de dragoste neimplinita. Single-ul fost lansat oficial joi seara la emisiunea Request 629 de la Vibe FM

Pentru promovarea acestui single, Giulia a facut o sedinta foto speciala, a lasat pudoarea deoparte si ofera o reprezentatie plina de senzualitate si sexualitate, pozand goala!

 Din 2004, de cand a renuntat la trupa Candy in favoarea unui proiect solo, cariera Giuliei a fost incununata de succes. A lansat trei albume solo  (2004 – “ Giulia “, 2006 – “Fluturi », 2008 – “Primul pas”), a colaborat si colaboreaza cu nume sonore a pietei muzicale romanesti si a reusit sa-si consolideze in paralel o cariera ca prezentator de emisiuni radio si tv.

 Actualul proiectul solo al Giuliei se desfasoara in paralel cu colaborarea in calitate de solista cu DJ Project.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea