Muzica

#rugaciune mos craciun #copii necajiti #Georgiana Onuti #lansare melodie

Georgiana Onuti – ruga catre Mos Craciun pentru copiii necajiti

Georgiana Onuti, o copila in varsta de doar 10 ani, a lansat de Sarbatori piesa ”Mos Craciune, Mos Craciune”. Piese este de fapt, o ruaciune adesata lui Mos Craciun, nascuta din compasiunea micutei artiste pentru copilii necajiti, care raman nealinati in perioada Sarbatorilo de Iarna.

Compusa de maestrul Razvan Mitoceanu, pe versurile Marianei Honceriu, piesa beneficiaza de un frumos videoclip regizat de Andrei Lesan, in registrul bucuriei, in armonie cu traditiile specifice Sarbatorilor.

“La mine acasa, traditiile sunt vii, ele joaca un rol important. In familie, toti iubim cantecul si jocul popular, iar eu citesc si colectionez culegeri folclorice si imi compun propriile mele insemnari, pentru ca pe viitor sa pot valorifica si eu la randul meu traditia autentica”, spune micuta artista, indragostita de folclor.

In prezent, Georgiana face parte din ansamblul Mostenitorii Bucovinei, condus de profesorul Carolica Bordea.

“As dori ca in aceste Sfinte Sarbatori, fiecare roman sa primeasca un gram din binecuvantarea lui Dumnezeu, copiii fara parinti aproape sa nu se simta singuri si abandonati, iar in noul an pacea si linistea sa se aseze peste casele lor!”, le-a transmis Georgiana Onuti, tuturor romanilor cu ocazia intrarii in 2018.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea