Muzica

#muzica live #youtube #festival #festival muzica # festivalul sziget

Festivalul Sziget va fi transmis live pe YouTube

Cei care nu vor apuca sa ajunga la Festivalul Sziget, eveniment ce va avea loc in perioada 8-13 august, pot urmari live concertele din fata calculatorului.

Organizatorii au anuntat de curand ca show-urile din toate cele cinci zile de festival vor fi transmise in direct, pe YouTube (www.youtube.com/szigetofficial).

Transmisia va acoperi trei dintre cele mai mari scene ale festivalului: Pop/Rock Main Stage, World Music Party Main Stage si A38 Stage.

Transmisiunile vor putea fi vazute pe YouTube in fiecare zi, de la ora 3.00 PM (CET) pana tarziu in noapte, in perioada 8 - 12 august. Principalele atractii ale celei de-a 20-a editii a festivalului vor fi concertele sustinute de Placebo, Korn, Sum 41, Hurts si dEUS.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente de gen, care aduce artistii momentului pe o insula din Budapesta. Anual, festivalul strange in jur de 350.000 de spectatori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea