Muzica

#festival mamaia #festival muzica # festival muzica usoara mamaia

Festivalul de Muzica Usoara Mamaia debuteaza azi, 23 august, la Teatrul de Vara Sojeva din Constanta

Festivalul de Muzica Usoara Mamaia, aflat la cea de-a 42-a editie, se va desfasura intre 23-26 august la Teatrul de Vara Sojeva din Constanta. Vor participa in jur de 40 de solisti si trupe, la sectiunile "Interpretare", "Creatie" si sectiunea rock "Teo Peter".

Concursul va debuta in aceasta seara, de la ora 21.00. Incepand cu ora 22.30 va avea loc un recital in memoriam Aurelian Andreescu, la care au fost invitati o serie de artisti de marca din peisajul muzical romanesc- Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ionut Ungureanu, Corina Chiriac, Horia Moculescu, Daniel Iorachioaie.

Gala laureatilor din acest an va avea loc pe 26 august, incepand cu ora 21.00. Festivalul va fi inchis cu un recital sustinut de Mircea Baniciu si Pacifica.

Prezentatorii din acest an ai festivalului vor fi Daniel Iordachioaie si Gabriela Badila (de la TV Neptun).

Persoanele interesate sa ajunga la festival isi pot cumpara fie un bilet pe o singura zi, in valoare de 40 de lei, fie un abonament, care costa 100 de lei.

Foto: infopress.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea