Muzica

#johnny raducanu #A murit Johnny Raducanu #femei johnny raducanu

Femeile din viata lui Johnny Raducanu

Johnny Raducanu a fost foarte discret in ceea ce priveste viata sa amoroasa, insa aceasta nu inseamna ca s-a sfiit de declaratii incendiare, de fiecare data cand a fost intrebat despre acest subiect.



A fost un barbat patimas, un artist pentru care dragostea a fost, de departe, inspiratia lui cea mai importanta. "Niciodata nu m-a inspirat nimic altceva sa cant decat femeile. Cand cant, fiecare nota e erotica, e o iubire care se descarca intr-un final, ca in amor."

Chiar daca a fost casatorit numai opt ani cu Geta Costin, singura pe care a considerat-o "femeia vietii lui", Johnny nu a incetat s-o adore pentru tot restul vietii sale. "O lumina blanda a fost in viata mea, Geta Costin. A fost un dar de la Dumnezeu intalnirea cu ea, pentru ca mi-a schimbat viata. A trecut pestt toate prejudecatile, a avut rabdare cu mine, m-a facut sa inteleg ca numai cu talentul si cu harul de la Dumnezeu nu faci nimic daca nu esti instruit si cultivat."

Cei doi au divortat din cauza ca certurile legate de detalii administrative le distrugeau relatia. "Sotia mea a divortat de mine pentru ca n-a vrut sa se transforme intr-o secretara sau intr-o femeie de serviciu .... Am inlocuit menajul nostru care scapata, cu o prietenie totala, cu o afectiune constanta si dezinteresata", povesteste artistul despre cum a schimbat in bine divortul relatia cu femeia iubita. De altfel, maestrul i-a dedicat fostei sale sotii melodia "Octombrie song".

Geta Costin s-a stins din viata in 2007, Johnny declarand ca a lasat un mare gol in viata lui, fiind persoana cea mai apropiata de sufletul lui.

Plecand din tara la o varsta tanara, Johnny Raducanu a avut sansa sa cunoasca femei de toate genurile si numarul celor care au trecut prin viata lui e de oridnul sutelor, dupa declaratiile, mai in gluma, mai in serios, ale maestrului. Ce au avut in comun iubitele lui? "Imi plac femeile inteligente si emancipate. In casa mea n-a intrat nici o proasta. Daca a intrat proasta, a ieşit desteapta", a declarat Johnny, cu un an in urma.

Aventurile sale amoroase par desprinse, uneori, din filme demne de Oscar. Una dintre ele ne atrage atentia in mod deosebit si ii atrage lui Johnny Raducanu porecla de Don Juan: "In Suedia m-am culcat pe rand cu bunica, cu mama si cu fata de 14 ani care dormea cu poza mea sub perna. Strigau suedezele dupa mine "You’re a fucking man!". Nu mai era nimeni de culoarea mea pe-acolo."

Imediat dupa moartea lui Johnny Raducanu, s-a mai aflat ca ultima perioada din viata, mai precis ultimii 15 ani, si-o petrecuse in compania unei femei de 38 de ani, Mirela Adalscalitei, lector universitar, care i-a fost alaturi in momentele grele. Aceasta a declarat ca Johnny: "Mi-a fost si tata, si prieten, si de toate", nedorind sa precizeze exact natura relatiei dintre ea si maestru.

In final, ar trebui sa retinem un sfat pretios de la un barbat care a cunoscut, apreciat si a fost inspirat de femei: "La 20 de ani iubirea ti-o decid alţii. La 30 e o confuzie, din care uneori se mai nasc si copii. La 50 de ani incepe sa se apropie de adevar. La 76 de ani...nu mai e nici o iubire. Am iubit pana la varsta asta si a ieşit un cacat. Acum am doar relatii."

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea