Muzica

#pop #interviu #presedinte #fan club #oficial #michael jackson #romania #madalina cismaru

Fanii romani ai lui Michael strang randurile (interviu)

De curand fanii romani ai  lui Michael Jackson au propriul fan club . 29 octombrie 2009 este data la care a luat nastere “Official Fan Club Michael Jackson”, singurul fan club oficial al lui Michael Jackson din Romania. Fan clubul a luat fiinta din dorinta de a crea un mediu organizat pentru promovarea imaginii megastarului si a mesajelor sale.
 
Mai multe detalii despre aceasta initiativa ambitioasa am aflat chiar de la Madalina Cismaru, presedinta “Official Fan Club Michael Jackson”.
 
Acasa.ro: Incep cu o mica nelamurire. In comunicatul de presa primit de la voi scrie ca fan clubul oficial Michael Jackson din Romania a luat fiinta in pe 29 octombrie 2009. Din cate stiu eu, si in anii ’90 functiona un asemenea fan club, care organiza si intalniri in Parcul Herastrau. Pana la urma care este adevaratul fan club oficial?

madalina cismaru: “Fan Club Michael Jackson” infiintat in anul 1992 la Bucuresti nu mai functioneaza inca din anul 1993. Dupa revenirea lui Michael Jackson in Romania in 1996, un grup de fani a reinceput sa se intalneasca, de aceasta data fara un sediu si fara acte. S-au autointitulat Fan Club. Din acest grup am facut si eu parte incepand cu anul 1997. Intalnirile au avut loc mai intai in parcul Herastrau si apoi in Parcul Izvor, iar in anul 2001 am reusit sa inchiriem un spatiu.
 
Neputand lua legatura cu membrii fondatori ai “Fan Club Michael Jackson” fondat in 1992, anul acesta am demarat formalitatile pentru infiintarea unui nou fan club. Denumirea completa este “Official Fan Club Michael Jackson” si a fost infiintat in luna octombrie a acestui an.

Acasa.ro: Dupa moartea lui The King of Pop am asistat cu totii la un fenomen aparent ciudat. Dupa ce in ultimii ani lumea il cam uitase pe Michael, brusc peste noapte, multi s-au trezit ca sunt fani Michael Jackson. Cum iti explici aceasta situatie?

Official Fan Club Michael Jackson Romania
Madalina Cismaru: Este foarte simplu: s-a creat un val mediatic, iar multi tineri care probabil nu stiau mare lucru despre Michael Jackson pana acum, s-au declarat admiratori. Multi ani la rand presa a preferat sa mediatizeze lucruri negative din viata lui Michael, insa acum s-au axat in general pe succesele dobandite de-a lungul celor aproape 40 de ani de cariera in entertainment / show-biz. Astfel, generatiile mai tinere au inceput sa il redescopere.  

Noi speram ca isi vor indrepta curiozitatea si spre actele caritabile pe care Michael le-a intreprins si ca se vor gandi la lupta sa continua de a oferi speranta si bucurie oamenilor.

Acasa.ro: Ce-si propune fan clubul oficial Michael Jackson din Romania?
 
Madalina Cismaru: Sa ii uneasca pe toti fanii lui Michael Jackson care vor sa duca mai departe mesajele si valorile transmise de el de-a lungul timpului.

Acasa.ro: Cati membri numara pana acum acest fan club?

Madalina Cismaru: Tinand cont ca suntem un fan club nou-infiintat (implinim o luna pe 29 noiembrie !), momentan nu suntem in numar foarte mare – putin peste 30 de membri. Speram ca in curand sa ni se alature cat mai multi fani !

Acasa.ro: Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a intra in fan club? Se percepe vreo taxa?
 
Madalina Cismaru: Evident, trebuie sa fii fan al lui Michael Jackson! Nu se percepe taxa de inscriere, insa membrii inscrisi platesc o cotizatie lunara care permite fan clubului desfasurarea activitatilor pe care si le propune.

Official Fan Club Michael Jackson Romania
Acasa.ro: Unde se intalnesc fanii romani ai lui Michael Jackson? 

Madalina Cismaru: Momentan, fanii se intalnesc saptamanal in diverse cluburi din Capitala, unde au ocazia sa asculte in exclusivitate muzica lor preferata. Un alt loc de intalnire este si Aleea Michael Jackson din parcul Herastrau. Planurile noastre de viitor implica inchirierea unei locatii care sa devina sediul fan clubului si care sa permita membrilor sa participe la activitati cat mai diversificate - isi vor putea impartasi pasiunea pentru Michael si vor avea ocazia sa arate ca au invatat ceva de la el.

Acasa.ro: Cam cum decurge o intalnire intre fanii MJ?

Madalina Cismaru: In general, fanii lui Michael se simt ca niste frati, uniti prin muzica lui si amintirile legate de el (cei care au crescut cu Michael “in casa” sau care l-au vazut in concert au ce povesti !). Se comenteaza ultimele stiri, dar se aduc in discutie si informatii mai vechi, se impartasesc impresii.

Acasa.ro: Ce pregateste Official Fan Club Michael Jackson pentru perioada imediat urmatoare, mai precis pentru perioada Sarbatorilor de iarna?

Official Fan Club Michael Jackson Romania
Madalina Cismaru: Saptamana aceasta, pe 28 noiembrie (sambata), Official Fan Club Michael Jackson isi sarbatoreste inaugurarea (n.r.- in clubul Pat din Bucuresti). Ii asteptam pe fani sa ni se alature in aceasta noapte speciala!

In perioada sarbatorilor vrem sa fim Mos Craciun pentru cativa copii orfani. Vom pregati si un program artistic pentru a le insenina ziua. Cu aceasta ocazie, vrem sa ne aducem cu totii aminte ca in fiecare dintre noi inca mai exista copilul de-altadata.

Acasa.ro: In incheiere te rog sa adresezi cateva cuvinte fanilor si admiratorilor lui Michael Jackson din Romania.

Madalina Cismaru: Mi-as dori ca fanii sa pastreze in suflet si in gand unul dintre cele mai puternice mesaje ale lui Michael: “Pentru a schimba lumea aceasta, trebuie sa incepi cu tine insuti! Priveste in oglinda si fa acea schimbare!”. De asemenea, trebuie sa stie ca ii asteptam cu drag sa ni se alature!
 
Material realizat de Catalin Pavel 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea