Muzica

#concert arenele romane #concert rock #metalhead romania

Fanii rockului se pot intalni cu idolii lor in backstage, la Metalhead Meeting 2013

Bilete pentru MEET&GREET la METALHEAD MEETING 2013 au fost puse in vanzare, astfel ca 25 de fani norocosi vor avea ocazia sa isi intalneasca trupele preferate, in backstage!

Biletele MEET&GREET sunt in numar extrem de limitat (20 de bucati), au pretul de 200 de lei si pe langa posibilitatea de a cunoaste trupele, aceastea ofera si locuri preferentiale, in fata scenei. Tichete se pot achizitionat exclusiv de pe www.iabilet.ro.

Pentru cei care au cumparat deja bilete VIP, organizatorii ofera cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorti, detaliile urmand a fi anuntate pe www.metalhead.ro.

De asemenea, organizatorii anunta ca perioada de presale se va incheia in data de 5 septembrie inclusiv. Pana la aceasta data biletele vor avea pretul de 80 si 120 de lei, urmand ca apoi, pana in ziua concertului inclusiv, biletele sa coste 95, respectiv 140 de lei.

Prezentat de CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live, METALHEAD MEETING se va desfasura sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti si promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013. Festivalul ii are ca invitati pe Hypocrisy, HateSphere, Lake of Tears si inca trei trupe care urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea