Muzica

#michael jackson #la toya jackson #concert tribut michael jackson

Familia lui Michael Jackson pregateste un concert tribut

Membrii familiei lui Michael Jackson planuiesc sa se adune pentru a sustine un concert tribut pentru Michael. Cu toate acestea, fratele artistului, Randy Jackson, nu va lua parte la eveniment.



Potrivit TMZ.com, spectacolul ar trebui sa se desfasoare in Tokyo, Japonia, in luna decembrie a acestui an. Concertul va fi sustinut de membrii familiei artistului, insa nu se stie cu precizie cine va lua parte la spectacol.

Tito, Marlon si Jackie Jackson au participat deja la concertul tribut ce a avut loc weekendul trecut pe Millennium Stadium in Cardiff. In acest timp, fratii megastarului, Randy si Jermaine, au criticat spectacolul, sustinand ca evenimentul se suprapune cu procesul impotriva doctorului Conrad Murray .

Concertul din Cardiff, intitulat "Michael Forever", a inclus recitaluri ale unor artisti ca Smokey Robinson, Cee Lo Green si Gladys Knight.

Chiar si La Toya Jackson , care s-a retras din lumea muzicii in urma cu 20 de ani, a participat la eveniment. "N-o sa mai fie niciodata un spectacol atat de magic precum acesta pentru a-l aniversa pe Michael alaturi de fanii sai", a declarat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea