Muzica

#istorie #cantec #everybody hurts #cantec depresiv

"Everybody Hurts", cel mai depresiv cantec din istorie

Hitul trupei R.E.M, " Everybody Hurts ", a fost desemnat cel mai depresiv cantec din istorie, potrivit unui top initiat de producatorul britanic David King.

Singleul "Everybody Hurts" a fost lansat de trupa americana in anul 1993, de pe albumul "Automatic For The People". In America, piesa a ajuns doar pana pe locul 29, dar in Marea Britanie a reusit sa urce pana pe 7, iar in Franta pana pe 3.

In topul celor mai depresive cantece din istorie, piesa celor de la R.E.M. a reusit sa surclaseze melodia dedicata de Elton John Printesei Diana, "Candle In The Wind".

Podiumul celor mai depresive melodii este completat de "The Living Years", un cantec din 1989 al trupei Mike and the Mechanics .

Studiul a scos la iveala faptul ca aproape 90% dintre femei au au plans ascultand piese triste, sapte din zece barbati au fost emotionati pana la lacrimi de liniile melodice triste, iar alte cateva procente dintre respondenti au recunoscut ca au plans si la nunti pe balade.

Top 5 cele mai depresive cantece din istorie:

1. Everybody Hurts - REM
2. Candle in the Wind - Elton John
3. The Living Years - Mike and the Mechanics
4. I will always love you - Whitney Houston
5. Nothing compares to you - Prince/Sinead O'Connor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea