Muzica

#evanescence #what you want #single evanescence

Evanescence revin cu un nou single, "What You Want" (audio)

Dupa cinci ani in care au stat departe de scena, cei de la Evanescence revin cu un nou single si, in curand, cu un nou album.


" What You Want " este titlul celui mai recent single al trupei si prefateaza aparitia noului material discografic "Evanscence".

De asemenea, Amy Lee a dezvaluit detalii interesante despre directia noului album. Melodiile sunt inspirate din muzica electro a trupelor MGMT, Portishead si Massive Attack .

Rockerii sunt gata sa lanseze discul ce le poarta numele pe data de 11 octombrie 2011.

Solista Amy Lee a explicat ca pauza de cinci ani luata de trupa a fost cauzata de o "criza de identitate". Acum, insa, cantaretii si-au gasit stilul care li se potriveste si sunt gata sa revina in topurile muzicale.

Evanescence n-au mai lansat niciun album dupa "The Open Door", in 2006. Trupa americana a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume. In toamna, trupa va pleca intr-un turneu de promovare a noului album impreuna cu The Pretty Reckless, formatia lui Taylor Momsen .

Evanescence - What You Want



Sursa foto: Aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea