Muzica

#Eurovision 23 mai #Voltaj Eurovision #finala eurovision 2015 #Eurovision 2015

Eurovision 2015: Ce loc ocupa Romania

Zece tari s-au calificat joi seara pentru Finala din 23 mai a Eurovision, completand astfel tabloul celor 27 de piese pe care publicul din 40 de tari le poate vota sambata seara. Romania, reprezentata de trupa Voltaj, intra in competitie pe pozitia 20, dupa Letonia si inainte de Spania.

 

Lituania, Polonia, Slovenia, Suedia, Norvegia, Muntenegru, Cipru, Azerbaijan, Letonia si Israel au fost anuntate, pe rand, de catre prezentatoarele Eurovision 2015, drept castigatoare ale semifinalei a doua a concursului. Dupa ce artistii au tras la sorti aparitia in prima sau in a doua jumatate a Finalei, organizatorii au facut publica ordinea intrarii in concurs a celor 27 de tari:

1. Slovenia

2. Franța

3. Israel

4. Estonia

5. Marea Britanie

6. Armenia

7. Lituania

8. Serbia

9. Norvegia

10. Suedia

11. Cipru

12. Australia

13. Belgia

14. Austria

15. Grecia

16. Muntenegru

17. Germania

18. Polonia

19. Letonia

20. România

21. Spania

22. Ungaria

23. Georgia

24. Azerbaijan

25. Rusia

26. Albania

27. Italia


Romanii pot urmari spectacolul de sambata in direct, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www.tvrplus.ro. Finala Eurovision este precedata, de la ora 21.00, de emisiunea Viena, venim!, prezentata de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu si Ioana Voicu.

Mihai Traistariu, Paula Seling, Dan Manoliu si Mihai Pocorschi sunt cei care introduc telespectatorii TVR 1, TVR HD si TVRi in atmosfera evenimentului muzical al anului. Intr-un cadru relaxat, in Beraria H, cei patru invitati ai Irinei, Florinei si Ioanei isi povestesc experientele legate de Eurovision, comenteaza concursul din acest an si parcursul trupei Voltaj.

Tot la Viena, venim!, telespectatorii vor vedea mesajele baietilor de la Voltaj, in direct, inaintea concursului, precum si mesaje de la telespectatori. Emisiunea se transmite si online, pe TVR+.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea