Muzica

#hip hop #eminem #rolling stone #artist hip hop

Eminem, cel mai de succes artist hip-hop

Eminem a fost numit cel mai de succes artist hip-hop de catre revista Rolling Stone .


Publicatia a strans date din 2009 pana in prezent, despre artistii hip-hop care au lansat cel putin un album in aceasta perioada.

Pozitia in topurile muzicale, numarul de albume vandute, polularitatea pe retelele de socializare, castigurile din concerte si premiile obtinute in ultimii doi ani au fost criteriile dupa care s-au orientat cei de la Rolling Stone.

Asa au ajuns la concluzia ca Eminem a dus-o cel mai bine intre 2009-iulie 2011. Rapperul a vandut 7,5 milioane de copii ale albumelor "Relapse" (2009) si "Recovery" (2010). De asemenea, Eminem este cel mai popular artist hip-hop de pe Twitter, 5 milioane de fani pe urmele sale. Pe Facebook, el are aproape 43 de milioane de "Like-uri", iar pe YouTube a depasit pragul de un miliard de vizualizari .

In urma lui Eminem s-au clasat rapperii Lil Wayne, Drake, Kanye West, Jay-Z, Nicki Minaj , Rick Ross , Ludacris, Gucci Mane si T.I.

Sursa foto: guardian.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea