Muzica

#copil #casatorie #elton john #mama surogat

Elton John a devenit din nou tata

Cantaretul Elton John, in varsta de 65 de ani, a devenit tata pentru a doua oara, impreuna cu partenerul sau de viata, David Furnish. Artistul si-a marit familia dupa ce a apelat la o mama-surogat din California, care a nascut de curand.

Identitatea femeii care a nascut copilul lui Elton John este tinuta in secret, insa presa americana a dezvaluit ca aceasta a ajuns la celebrul cuplu prin intermedierile facute de un centru special pentru parintii-surogat din California.

Potrivit acelorasi informatii, mama-surogat este aceeasi care l-a adus pe lume si pe primul copil al cuplului, Zachary, nascut pe 25 decembrie 2010.

Purtatorul de cuvant al cantaretului a refuzat sa comenteze informatiile din presa internationala si a subliniat ca nu este indreptatit sa vorbeasca despre viata personala a clientului sau.

Elton John si David Furnish s-au casatorit in 2005, dupa intrarea in vigoare, in Marea Britanie, a unei legi care le permite partenerilor de acelasi sex sa se casatoreasca.

Sursa foto: starsofsounds.ch
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea