Muzica

#elisabeta cuibar #lansare videoclip #videoclip #muzica populara #parinti

Elisabeta Cuibar, strigat de durere pentru parintii plecati de acasa

Elisabeta Cuibar, fetita miracol a folclorului nemtean, in varsta de doar 11 ani, a lansat o noua piesa. In piesa, micuta artista vorbeste despre dorul copiilor dupa parintii plecati la munca in strainatate, pentru a le croi in trai mai bun.

Banii sau dragostea parinteasca, ce este mai important sa primesti la varsta copilariei, varsta inocentei, cand cei mici sunt incapabili sa inteleaga greutatile vietii? O dilema actuala a societatii romanesti, cand foarte multe familii traiesc dezbinate, cand multi parinti se despart de copii in speranta unui trai mai bun.

"Piesa s-a nascut din compasiunea mea pentru unii dintre prietenii mei, care au ramas fara parinti. Chiar daca sunt mica, stiu sa fac diferenta dintre ce inseamna sa ai mama si tatal aproape si cum este sa vorbesti cu ei la cateva zile si sa-i vezi in carne si oase o data sau de doua ori pe an. Vad tristetea in ochii prietenei mele bune, in ciuda faptului ca pare sa nu-i lipseasca nimic. Vreau sa-i multumesc profesoarei mele dragi, Maria Tanasa, fara de care piesa nu s-ar fi nascut si care mi-a inoculat dragostea pentru priceasna si cantecul biseriesc", spune Elisabeta.

Elisabeta Cuibar este un copil carismatic, cu un suflet curat si sincer, care-si rasfira toata dragostea in cantec. Din leagan, cantecul ii este toiag de drum si cel mai bun prieten. Sustinuta de familie si de mentorul ei, profesoara Maria Tanasa din Falticeni, micuta obtine succes dupa succes - la doar 11 ai, surprinde prin performantele sale muzicale, fiind cea mai premiata artista nemteana a momentului. Intr-un singur an, ea a castigat 30 de premii nationale si internationale, inclusiv marile trofee, in cadrul unor festivaluri de gen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea