Muzica

#concerte #elena gheorghe #kat deluna #duet elena gheorghe kat deluna

Elena Gheorghe va canta pe aceeasi scena cu Kat DeLuna

Elena Gheorghe va avea ocazia sa concerteze vineri, 21 aprilie, in Luxemburg, alaturi de Kat DeLuna, Lucenzo si multi alti artisti recunoscuti international.

Pentru acest eveniment organizatorii au realizat si doua filme promotionale, distribuite pe toate canalele media online.

Elena Gheorghe a inceput sa devina din ce in ce mai populara peste hotare. Artista a mai sustinut concerte in tari precum Spania, Grecia, Slovenia, Italia, Cipru, iar multe altele sunt deja programate pentru vara care se anunta a fi extrem de incarcata. De asemenea, Elena Gheorghe va pleca si intr-un turneu in Franta cu agentia de booking care o reprezinta exlusiv in acel teritoriu.

"Your Captain Tonight" reprezinta cel mai recent single al artistei, care se bucura de succes pe plan local, insa si peste hotare. In prezent, artista a filmat si un videoclip pentru acest nou single, care va fi lansat in saptamanile care urmeaza.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea