Muzica

#xzibit #elena gheorghe #concert Elena Gheorghe

Elena Gheorghe concerteaza alaturi de rapperul XZibit

Insarcinata in sase luni, Elena Gheorghe contina sa mearga in concerte. In aceasta sambata, artista va canta in Germania, alaturi de rapperul XZibit .



2011 este fara indoiala anul realizarilor pentru frumoasa Elena Gheorghe. Cariera ei muzicala este in plina ascensiune, iar pe plan personal lucrurile evolueaza intr-o directie foarte buna.

' Disco Romancing ' si 'Midnight Sun' sunt piesele cu care Elena a cucerit practic intreaga Europa. Rand pe rand cele doua single-uri au ajuns hituri in tarile unde au fost licentiate prin intermediul Cat Music .

In urma acestui succes si invitatiile de a canta in respectivele tari vin din ce in ce mai des. Chiar sambata aceasta Elena va fi in Germania pentru doua concerte ocazie cu care artista va bifa o premiera personala: va canta pe aceeasi scena cu nimeni altul decat artistul international Xzibit.

Sincera din fire, Elena Gheorghe recunoaste ca nu asculta muzica lui XZibit, chiar daca acesta este unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din lume. Artista il apreciaza pentru succesul obtinut de-a lungul carierei si se simte flatata sa canta pe aceeasi scena cu el.

Sursa foto: Cat Music
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea