Muzica

#rock and roll hall of fame #donna summer #nominalizare rock and roll hall of fame

Donna Summer, nominalizata pentru a 6-a oara la Rock and Roll Hall of Fame

Regretata cantareta Donna Summer a fost din nou nominalizata la ceremonia de includerea in Rock and Roll Hall of Fame, ce va avea loc in aprilie 2013.

Este pentru a sasea oara cand legenda muzicii disco se afla in aceasta ipostaza. Pe lista artistilor propusi spre a fi inclusi in Rock and Roll Hall of Fame in 2013 mai figureaza: Deep Purple, Public Enemy, Rush, Randy Newman, Kraftwerk, Procol Harum, The Paul Butterfield Blues Band, Chic, Heart, Joan Jett and the Blackhearts, Albert King, The Marvelettes, The Meters, NWA.

Pentru a fi inclus in Rock and Roll Hall of Fame, un artist trebuie sa isi fi lansat single-ul sau albumul de debut in urma cu cel putin 25 de ani.

Artistii care urmeaza sa fie inclusi vor fi desemnati in urma voturilor exprimate de 600 de specialisti din industria muzicala. De asemenea, se va tine cont si de voturile publicului, exprimate pe site-ul revistei Rolling Stone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea