Muzica

#videoclip #adela popescu #videoclip nou #dj project #videoclip dj project #bun ramas

DJ Project a filmat un videoclip inedit pentru single-ul "Bun ramas"

Adela Popescu si DJ Project se pregatesc sa lanseze videoclipul piesei "Bun ramas". Clipul va fi de fapt un colaj de peste 10.000 de fotografii.

"Am facut foarte, foarte multe fotografii o zi intreaga, in multe locatii din Bucuresti pornind de la Centrul vechi, la metrou, pe strazi, la Gradina Icoanei, la Biblioteca Nationala. M-am bucurat sa filmez din nou alaturi de regizorul Dragos Buliga si am lucrat foarte bine cu echipa de styling formata din Cami Negrea, Alexandra Caspruf si Traviata Paduraru. Mi-era dor sa ma exprim pe muzica", a declarat Adela Popescu, solista trupei.

"Urmeaza sa facem lansarea oficiala a clipului in curand, insa pana atunci la concertele pe care le avem ma bucur ca toata lumea stie deja piesa, in weekend-ul acesta am fost la Madrid si suntem foarte fericiti de modul in care ne-a primit publicul roman de acolo", a mai adaugat cantareata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea