Muzica

#madonna #noul single Madonna #Give Me All Your Love

Detalii despre noul single Madonna

Dupa ce in ultima vreme a lasat cariera muzicala pe plan secundar, Madonna se pregateste sa revina in forta cu un nou single.



Piesa se numeste " Give Me All Your Love " si va figura pe cel de-al 12-lea album de studio al Madonnei, material care ar putea aparea in primavara lui 2012, anunta justjarred.buznet.com.

Melodia este produsa de Martin Solveig, cel care a lansat in 2010 hit-ul "Hello", si este o colaborare cu M.I.A. si Nicki Minaj .

Madonna va avea ocazia sa cante noul single, plus alte patru melodii la finala Super Bowl ce va avea loc la 5 februarie 2012, pe stadionul Lucas Oil Stadium din Indianapolis. Dupa cum era de asteptat, Madonna va interpreta "Give Me All Your Love " alaturi de Nicki Minaj si M.I.A.

In alta ordine de idei, Madonna nu a avut parte de o primire caldurosa duminica seara, la premiera propriului film, " W.E .". Cantareata a fost intampinata cu huiduieli atunci cand si-a facut aparitia pe covorul rosu la BFI London Film Festival, desfasurat la Leicester Square.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea