Muzica

#delia #animal x #i love the 90s

Delia si Animal X, cele mai noi nume de pe afisul concertului "I Love The 90s"

Animal X si Delia sunt cele mai noi nume confirmate pe afisului spectacolului "I Love the 90s", ce va avea loc pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta din Capitala.

In cadrul aceluiasi eveniment vor mai concerta cateva dintre trupele indragite ale anilor '90: No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Spectacolul va fi prezentat de George Vintila.

Biletele pentru "I Love the 90s" sunt disponibile incepand cu data de 2 noiembrie la casele de bilete ale Teatrului National Bucuresti, Teatrului de Comedie Bucuresti, Salii Palatului, Teatrului de National de Opereta "Ion Dacian". Ele mai pot fi achizitionate din Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta si oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.

Tichetele pot fi cumparate si online, pe myticket.ro, blt.ro, bilet.ro, biletoo.ro, eventim.ro, bilete.ro, vandbilete.ro.

Sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

- VIP - 300 lei;
- Categoria I - 175 lei;
- Categoria a II-a - 100 lei;
- Categoria a III-a - 75 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea