Muzica

#concert #scena #revenire #deceneu

Deceneu revine pe scena

Deceneu, unul dintre dintre personajele-cheie ale miscarii hip-hop din Romania, revine pe scena dupa o lunga absenta.

Deceneu va concerta  duminica, 30 ianuarie, in Elephant Pub & Live Music din Bucuresti, incepand cu ora 22.00.  La platane va mixa DJ Undoo. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Deceneu a facut parte in anii ’90 din trupa Getto Daci, alaturi de care a lansat doua albume: “Daciada"(1997) si “Marea Scofala” (1998). In 1996, Getto Daci intra R.A.N/S (Racnetul agoniei nationale/sindicat), alaturi de R.A.C.L.A., Delikt, Da Hood Justice.

2001 este anul in apare primul album solo al lui Deceneu, "Operatiunea Monstru ", al carui scop a fost, dupa cum sustinea artistul insusi, “corectarea imaginii hip-hop din Romania, care in prezent este mica si rasturnata”.

deceneu s-a retras in ultimii ani din hip-hop, multi sustinand ca ar avea fie probleme de sanatate, fie in familie.

Unul dintre putinele momente in care Deceneu a mai aparut pe scena, a fost cu ocazia lansarii albumului “Aici acum” semnat Norzeatic, noul proiect muzical al lui Vexxatu Vexx, fost membru Delikt si Methadon 3000.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea