Muzica

#muzica #cd-uri #music box #site muzica

De unde ne cumparam muzica

In ultimii 20 de ani, industria muzicala s-a dezvoltat cu o viteza incredibila si in Romania, iar aceasta evolutie a dus la un fenomen ciudat: disparitia magazine volante cu casete si CD-uri din orase, dar si a celor mai multe magazine specializate in comertul cu muzica. In schimb, CD-uri si DVD-uri muzicale pot fi cumparate din benzinarii si in marile retele de hipermarketuri, insa oferta este destul de saraca.

Din fericire, inca mai exista magazine clasice si online in care poti gasi albumul sau concertul pe care-l cauti de mult timp.

Magazinul Muzica

Principala sursa de unde romanii isi cumparau muzica inainte de 1989, Magazinul Muzica a trecut prin numeroase transformari. Intre timp s-a privatizat si si-a micsorat spatiul, insa adresa a ramas aceeasi: Calea Victoriei 41-43, Bucuresti.

La parter, sunt expuse instrumente si aparatura muzicala, iar la etaj clientii au posibilitatea de a alege din sutele de CD-uri, DVD-uri si discuri de vinil.


Getmusic

In cazul in care nu doresti sa te deplasezi fizic pana la magazin, ai la dispozitie site-urile care comercializeaza muzica online. Unul dintre ele este Getmusic.ro. De aici poti cumpara muzica in format digital (MP3), CD-uri, DVD-uri, Bluray-uri, viniluri, dar si tricouri si hanorace.

Periodic, site-ul vine cu reduceri si promotii la diferite produse.


Niche Records

Niche Records (nicherecords.ro) este un magazin prezent pe piata romaneeasca din anul 2003, obiectul sau principal fiind importul, distributia si vanzarea de muzica in diferite formate. Daca doresti sa comanzi produse care nu se gasesc pe site-ul magazinului, poti apela la serviciul "Muzica la comanda" prin care vei putea comanda orice produs. Conditia este ca acesta sa fie produs in prezent de casele de discuri sau sa fie disponibil in depozitele internationale de muzica.

Livrarea articolelor se face prin Posta Romana si prin curier rapid. De asemenea, ele pot fi ridicate direct de la showroom-ul Niche Records (Str. Arcusului, nr. 6A, sector 3, Bucuresti).


Music Box

Un alt magazin unde gasesti o varietate bogata de muzica este Music Box (musicbox-store.eu). Magazinul de prezentare se gaseste in str. Matei Basarab, nr. 16, sector 3, Bucuresti. Exista insa si posibilitatea de a comanda online produsele, pe care le vei primi ulterior acasa prin curier.

Sursa foto: youcanhideyourloveforever.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea