Muzica

#Suntem copii #single francesca #lansare single #single #francesca #videoclip

De 1 iunie, Francesca lanseaza single-ul "Suntem copii"

Francesca lanseaza de Ziua Copilului, un singel dedicat copilariei. Dupa ce a intrat rapid in topuri cu patru patru single-uri in limba engleza, printre care hitul "Just wanna", Francesca lanseaza primul ei single in limba romana.

 

Singlelul "Suntem copii", este o piesa este produsa de Adrian Sina in colaborare cu rapper-ul Vizante. Single-ul beneficiaza si de un lyric video regizat de Simion R. Stefan si care scoate in evidenta o latura mult mai feminina a Francescai, departe de imaginea cu care ne-a obisnuit artista pana acum.

" 'Suntem copii' este o piesa care vorbeste despre inocenta de la varsta copilariei si despre acea iubire sincera si lipsita de probleme. Am colaborat foarte bine cu Adrian Sina, cu care am simtit ca am chimie muzicala din prima clipa si, cu siguranta, vom mai lucra si la alte piese. De asemenea, cu Vizante m-am inteles de minune si este un baiat foarte talentat despre care veti mai auzi in viitor", a declarat Francesca.

Urmareste aici videoclipul "Suntem copii" – Francesca feat. Vizante

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea