Muzica

#david guetta #bilete #suplimentare #muzica electro #concert

David Guetta la Bucuresti: Inca 1.000 de bilete la pret promotional

Dupa epuizarea primelor 1.000 de bilete, la pret promotional , pentru concertul lui David Guetta din 15 octombrie din Bucuresti, organizatorii au decis sa ofere inca 1.000 de bilete la pretul special de 95 de lei.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange si Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) sau online, pe eventim.ro .

Totodata, pana la biletul cu numarul  5.000 pretul este de 110 de lei. Dupa epuizarea celor 5000 de bilete, tichetele cumparate in avans pana in ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare se va plati 135 de lei.

Organizatorii au scos la vanzare si bilete VIP , in numar limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, in valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locatia special amenajata langa scena, in compania unor bauturi speciale , iar cei care achiztioneaza biletul SILVER VIP, in valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat in galeria de vizavi de scena.

La eveniment vor avea acces numai persoanele care au implinit 16 ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea