Muzica

#david guetta #sia furler #titaniun

David Guetta a lansat videoclipul "Titanium"

David Guetta revina in atentia fanilor cu un nou videoclip. DJ-ul francez a lansat recent pe canalul sau de YouTube videoclipul single-ului "Titanium", o colaborare cu cantareata australiana Sia Furler .

David Guetta nu apare in videoclip. In schimb, face senzatie o fetita care este vanata de politisti din cauza puterilor sale paranormale.sia furler

"Titanium" figureaza pe cel mai nou album David Guetta, " Nothing but the Beat ", aparut pe data de 26 august. In SUA, discul a ajuns pana pe locul cinci in Billboard Hot 200.

"Nothing but the Beat" beneficiaza de aportul unor artisti precum Chris Brown, Lil Wayne, Akon, Snoop Dogg, Flo Rida, Usher, will.i.am, etc.

2011 a fost unul plin de realizari pentru David Guetta. Artistul francez a fost primul DJ care a mixat la MTV Europe Music Awards si a fost ales cel mai bun DJ din lume in cadrul clasamentului anual intocmit de DJmag.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea