Muzica

#dan balan #album Dan Balan

Dan Balan lanseaza un nou album dance

Dan Balan se pregateste de lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, dupa "The Power Of Shower", din 2007. Daca productia albumului decurge conform planului, noul disc va aparea pe piata in luna aprilie.



Intr-un interviu recent, Dan Balan a precizat ca pe noul sau album, inca nedenumit, vor fi incluse piese dance si pop, interpretate in trei limbi: romana, engleza si rusa.

Artistul basarabean a spus ca pana acum s-a axat pe promovarea sa in Romania, insa anul acesta are de gand sa se orienteze catre piata muzicala din Rusia.

In acest sens, Dan Balan a lansat deja doua singule-uri in limba rusa . In noiembrie 2010 , Dan Balan a lansat single-ul in limba rusa "Lepestkami Slez" ("Petals of Tears"), un duet cu Vera Brezhneva, iar in toamna lui 2011 a scos videoclipul "Da Utra" ("Doar pana dimineata"). In Romania, Dan Balan a promovat singleul "Freedom".

Cantaretul le promite fanilor romani ca va lansa un single nou si pentru posturile de radio din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea