Muzica

#colinde #disney #faith hill #bon jovi #mariah carey #mos craciun #sarbatori #muzica #videoclip #craciun #colind #alte-genuri #dance #pop #wham

Cum arata Craciunul in videoclipuri

Spiritul Craciunului bate la usa cu putere. Si cum ai putea sa-l primesti mai frumos decat cu un brad sclipind de beculete si globuri dansand de zor pe colinde care mai de care mai vesele.

Muzica este slujitorul de nadejde al batranului Craciun si ca in fiecare an se lasa primenita cu straie festive pentru a ura „Sarbatori fericite” oamenilor din toate colturile lumii.

In clinchet de clopotei, artistii de peste tot au auzit strigarea acestui slujitor si s-au alaturat lui, reniilor, elfilor si celorlalti prieteni ai Mosului pentru a celebra cum se cuvine aceste momente.

M-am gandit sa intocmesc pentru voi o selectie cu cele mai frumoase videoclipuri de Craciun. Sunt multe si probabil toate la fel de potrivite, tocmai de aceea lista va ramane deschisa.


Disney All Stars – „Very Merry Christmas ”

Cui nu i-ar placea sa fie colindat de gasca de prieteni simpatici ai casei Disney? Acest lucru este posibil prin acest videoclip incarcat de fantezia si magia povestilor ce incanta copilaria celor mici, cat si a celor mari deopotriva. Mickey Mouse impreuna cu prietenii lui s-au adunat langa brad, printre troiene de zapada, sa colinde cum se cuvine casele celor pentru care spiritul Craciunului e un vis minunat povestit prin imagini vii si jucause.


Mariah Carey – „ All I Want For Christmas Is You”

Mult alb, un Mos Craciun pus pe sotii si Mariah Carey fabricand bulgari de zapada , sunt secventele ce se deruleaza in videoclipul piesei „All I Want For Christmas Is You”. Desi clipul o prezinta pe diva pop dornica sa primeasca cadourile mosului, aceasta a marturisit intr-un interviu ca singurul lucru pe care il vrea de Craciun este sa petreaca clipe frumoase alaturi de iubitul ei. Luand in considerare bucuria ce se intrevede pe chipul rosu si aprins de zapada a printesei pop, se poate spune ca aceasta dorinta i-a fost indeplinita.


Bon Jovi – „Please Come Home For Christmas”

Videoclipul piesei „Please Come Home For Christmas” il prezinta pe Bon Jovi in varianta iubitului care remomereaza momentele placute petrecute alaturi de fosta sa iubita (aici Cindy Crawford). Desi ideea clipului este trista, senzatia pe care ti-o lasa este aceea ca de Craciun toate visele se pot implini si ca dorinta acestuia ca iubita lui sa se intoarca acasa in Ajun este una realizabila.

Gustul romantismului, intensitatea melancoliei si copilaria unui zambet ajung astfel, prin acest videoclip, legate bine cu fundita rosie sub bradul celor singuri de Craciun.


Wham! – "Last Christmas"

Videoclipul melodiei „Last Christmas” te duce cu gandul la o vacanta de sarbatori ideala. O gasca de prieteni se duc undeva la munte, departe de zgomotul orasului si ingropat de zapada. Aici, caldura unui camin, linistea sufleteasca a unei prietenii si fiorii unei iubirii ascunse se inghesuie subtil intr-o cabana ninsa si imbracata in hainele Craciunului.Toate acestea sunt ingredintele unor sarbatori perfecte pe care le ofera celor dragi, cei de la Wham!.


Faith Hill - "Where Are You Christmas"

Videoclipul piesei „Where Are You Christmas” o prezinta pe Faith Hill in chip de Craiasa Zapezii hotarata sa-l aduca pe calea cea buna pe Grinch, cel care a furat Craciunul. Peisajul este unul feeric si contrasteaza puternic cu grota nefericitului care uraste aceasta sarbatoare. Finalul este unul in ton cu ideea de baza a acestei sarbatori si anume ca decembrie e luna in care oamenii se schimba, devin mai buni, mai generosi si lasa iubirea sa ia locul gandurilor morocanoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea